top of page
HIPERBARIČNA KISIKOVA TERAPIJA, MARIBOR, OXY4LIFE

ODKRIJTE ČAROBNO MOČ KISIKA

Kisik je pravi čarovnik za popravljanje poškodovanih celic in pospešitev nastajanja novih. 

Pomanjkanje kisika v telesu upočasni krvni obtok, koža je slabše prekrvavljena in preskrbljena s energijo, videti je utrujeno in brez sijaja. 

 

Za vas imamo rešitev. Hiperbarična Kisikova Terapija, naravni in ne-invazivni proces obnavljanja in osvežitve vaše kože.


 

Rezultati kažejo na pozitivno delovanje Hiperbarične Kisikove Terapije pri zaviranju nastanka gub in ohranjanju elastičnosti. Povečana cirkulacija kisika v telesu doseže prizadeta periferna območja in obnovi naravne procese obnavljanja kot sta sinteza kolagena in regeneracija tkiva.  Redna uporaba   hiperbarične kisikove terapije naredi kožo bolj elastično, sijočo in zboljša njeno teksturo.


 

Mnoge dermatološke klinike, velnesi in saloni  uporabljajo naprave, s katerimi stranki dovajajo kisik z dodatki hyaluronske kisline za zdravljenje kožnih težav. Kisik se uporablja tudi pri negi kože za povečanje presnove celic in čiščenje medceličnih prostorov. 

Uporaba hiperbarične kisikove terapije v postopkih pomlajevanja in ohranjanja elastičnost kože, postaja  vse bolj razširjena zaradi vedno boljših rezultatov.

bottom of page